Picturetime!
26 september 2009 - San Fransisco, Belmont, California, Verenigde Staten
Helaa!!
Eindelijk wat beeldmateriaal voor jullie op de site! Konden niet alles bewerken en rechtzetten, maar het is eerst NY, dan Atlantic City en dan SF.. ;) Je zoekt maar uit wat wat is :P
Er zijn nog wat foto's via de mail verstuurd, die zet zuslief vast ook nog wel ff online! ;)
Tot volgende week!!!!
Kusjes van ons!

Ge-wel-dig de foto's, we zijn er heeeeel blij mee,wat zullen jullie genieten zeg, fantastisch,nog een dagje SF en dan op naar AL,
veel liefs xx
WAT een supermooie en gave foto's!! :D Echt leuk om eindelijk wat plaatjes te zien, dat maakt de verhalen op jullie weblog net echt!! :D:D
Wij zijn net een hapje weze eten en zitten te genieten van de foto's :D Echt goed om te zien dat het allemaal zo fantastisch is.. en zusje.. kheb nu al een lievelingsfoto!! ;)
Kusjee van ons! :D
Xx
dat ziet er goed uit!
en wat stralle jullie........
nou op naar de mooie mannen en veel zon!
oh leuke bikini foto!!!
dikke zoen uit nieuwvliet!!!
xxx
Nice nice, leuk jullie te volgen dames
EnJoY!
Kus JuR
Roos, gisteren ben ik met je ouders en zus naar lezing geweest in t ledeltheater van Martien den Haan die wereldreis op zijn fiets had gemaakt, hij had de wereldkaart in het groot, dus we zaten al helemaal te kijken waar jullie zaten! We volgen jullie op de voet, haha!
Opname van sex in the city, bijna lunch met the president himself, ontmoeting van alexander en maxima, kennismaking met litouwse mannen, concerten, .. en hier in het Zeeuwse vinden wij het al een spannende beleving als er een groep ganzen overvliegt, haha!
GENIETEN MEIDEN!!!
Kimmie, ik mail je nog!
Dikke knuffelkus!
Wat een super gave foto's zeg :) Echt heel erg mooi! Zo te zien aan genieten jullie met volle teugen (had ook niet anders verwacht ;) ). Nu ik die foto's zie besef ik eigenlijk pas hoe ver weg jullie zijn en ben stiekem wel een beetje jaloers dat jullie zoveel meemaken! (want hier in zeeland / rotterdam / amsterdam gebeuren er lang niet zulke interessante dingen als bij jullie!).
Kimmie bedankt nog voor je uitgebreide mail :) Heel lief dat je daar tijd voor maakt. Hier is alles prima hoor, we zitten nog niet in het appartementje. Maar reken maar dat er een mooi feestje gehouden wordt in Maison Blue als jij terug bent ;)
Veel plezier in Los Angeles (whaaa hoe super gaaf dat jullie daar heen gaan :P)!!
Kus kus
Ga vooral verder met genieten want dat straald er van AF!!!
groetjes Marianne en een knuffel van Naomi
Veel liefs voor jullie beiden van Oma Dyna.
party people.... wat zijn het prachtige plaatjes van jullie, jullie zien er heel stralend uit.
dikke maatjes zo te zien, super!
wij zijn vandaag naar plopsaland geweest, dat vinden wij al heel mooi. maar wat jullie allemaal zien is wel heel bijzonder.
goede vlucht naar LA.....
ik hou jullie in de gaten hoor.
groetjes van uit bressies.
liefs van je zus en aanhang natuurlijk
Echt super leuk om de verhalen te lezen, het klinkt echt zo gaaf allemaal!!! ´
Echt hele mooie foto's ook :) Geniet er nog van.
Groetjes Lienke
Super zeg! Die laatste foto.... in Rome waren de pizza's er niks bij!!
echt superverhalen zijn het!! En dan die foto's erbij, die maken het helemaal compleet! Lijkt me echt geweldig wat jullie doen.Hoop dat jullie nog veel mooie dingen ontdekken en in ieder geval heeeeel veel plezier!
Groeten Stephan
Groetjes Tonny & Carla
genoten van julile foto's zeg!nu ik je zo zie daar rose mis je wel super veel hoor!
denk je een beetje aan ons hier...
dikke kux
Volgens de berichten vermaken jullie je uitstekend daar in het verre L A, en ja hoor toch met hollanders feestje gevierd haha, lekker ff hollands gekletst. Nog een paar dagen in L A en dan naar Fiji daar kunnen jullie lekker ff bijkomen van al die steden. We lezen jullie verhaal over LA vast snel. Vele groetjes, liefs, en een poot van kee'rah, het thuisfront xxxx