Picturetime!

26 september 2009 - San Fransisco, Belmont, California, Verenigde Staten

Helaa!!
Eindelijk wat beeldmateriaal voor jullie op de site! Konden niet alles bewerken en rechtzetten, maar het is eerst NY, dan Atlantic City en dan SF.. ;) Je zoekt maar uit wat wat is :P
Er zijn nog wat foto's via de mail verstuurd, die zet zuslief vast ook nog wel ff online! ;)
Tot volgende week!!!!

Kusjes van ons!

1. moeke sas!!!!!:
    hai meiden,

Ge-wel-dig de foto's, we zijn er heeeeel blij mee,wat zullen jullie genieten zeg, fantastisch,nog een dagje SF en dan op naar AL,
    veel liefs xx
  2. Manon:
    Heee poepers! :D
    WAT een supermooie en gave foto's!! :D Echt leuk om eindelijk wat plaatjes te zien, dat maakt de verhalen op jullie weblog net echt!! :D:D

Wij zijn net een hapje weze eten en zitten te genieten van de foto's :D Echt goed om te zien dat het allemaal zo fantastisch is.. en zusje.. kheb nu al een lievelingsfoto!! ;)

Kusjee van ons! :D
    Xx
  3. corrien:
    hej meiden.
    dat ziet er goed uit!
    en wat stralle jullie........
    nou op naar de mooie mannen en veel zon!
    oh leuke bikini foto!!!

dikke zoen uit nieuwvliet!!!

xxx
  4. Jur:
    27 september 2009
    Helemaal met Corrien eens, over die bikini ;)

Nice nice, leuk jullie te volgen dames

EnJoY!

Kus JuR
  5. Chari:
    27 september 2009
    Mooie fotos! Helemaal naar de andere kant van de wereld om onze eigen prins en prinses eens te zien, haha! Beelden zeggen vaak meer dan woorden, en jullie zien er heel happy uit, TOP!
    Roos, gisteren ben ik met je ouders en zus naar lezing geweest in t ledeltheater van Martien den Haan die wereldreis op zijn fiets had gemaakt, hij had de wereldkaart in het groot, dus we zaten al helemaal te kijken waar jullie zaten! We volgen jullie op de voet, haha!
    Opname van sex in the city, bijna lunch met the president himself, ontmoeting van alexander en maxima, kennismaking met litouwse mannen, concerten, .. en hier in het Zeeuwse vinden wij het al een spannende beleving als er een groep ganzen overvliegt, haha!
    GENIETEN MEIDEN!!!
  6. Ilse:
    27 september 2009
    Zucht... Lieve meisjes, nu wordt het opeens wel heel duidelijk dat jullie de geschreven verhalen ook echt beleven! ;) Hele mooie foto's dus! En als jullie smoeltjes zo blijven stralen, dan komt het wel goed met de gezelligheid daar!
    Kimmie, ik mail je nog!
    Dikke knuffelkus!
  7. Sophie P:
    Meisjes!
    Wat een super gave foto's zeg :) Echt heel erg mooi! Zo te zien aan genieten jullie met volle teugen (had ook niet anders verwacht ;) ). Nu ik die foto's zie besef ik eigenlijk pas hoe ver weg jullie zijn en ben stiekem wel een beetje jaloers dat jullie zoveel meemaken! (want hier in zeeland / rotterdam / amsterdam gebeuren er lang niet zulke interessante dingen als bij jullie!).
    Kimmie bedankt nog voor je uitgebreide mail :) Heel lief dat je daar tijd voor maakt. Hier is alles prima hoor, we zitten nog niet in het appartementje. Maar reken maar dat er een mooi feestje gehouden wordt in Maison Blue als jij terug bent ;)
    Veel plezier in Los Angeles (whaaa hoe super gaaf dat jullie daar heen gaan :P)!!

Kus kus
  8. Marianne en Naomi:
    27 september 2009
    Whaaaa ja hoor nu snappen we jullie over schrijven echt leuke foto`s
    Ga vooral verder met genieten want dat straald er van AF!!!

groetjes Marianne en een knuffel van Naomi
  9. oma Dyna:
    27 september 2009
    Voor iemand die zo nu en dan achter de computer wil zitten neem ik diep mijn hoed af. Kim, als je niets meer weet te vertellen moet je maar journaliste worden!~Wat fijn, dat jullie zo veel zien en dat stralen jullie ook af. Gelukkig is de vakantie nog lang niet om. Ik vind de foto's prachtig!!
    Veel liefs voor jullie beiden van Oma Dyna.
  10. jessica& michel demian& jason:
    hey hello,
    party people.... wat zijn het prachtige plaatjes van jullie, jullie zien er heel stralend uit.
    dikke maatjes zo te zien, super!
    wij zijn vandaag naar plopsaland geweest, dat vinden wij al heel mooi. maar wat jullie allemaal zien is wel heel bijzonder.
    goede vlucht naar LA.....
    ik hou jullie in de gaten hoor.
    groetjes van uit bressies.

liefs van je zus en aanhang natuurlijk
  11. Lienke en Nicole:
    Hey meiden,
    Echt super leuk om de verhalen te lezen, het klinkt echt zo gaaf allemaal!!! ´
    Echt hele mooie foto's ook :) Geniet er nog van.
    Groetjes Lienke
  12. adrie en mia:
    28 september 2009
    hallo meisjes wat een mooie fotos jullie stralen gewoon ik hoop dat je het ook zo goed hebben in l-a hier alles goed lekker zijn gangetje vele groetjes van pa en ma adrie en mia
  13. Anna:
    28 september 2009
    Picturetime! I (L) picturetime!
    Super zeg! Die laatste foto.... in Rome waren de pizza's er niks bij!!
  14. Steef & Eef:
    29 september 2009
    Heeeej dames,
    echt superverhalen zijn het!! En dan die foto's erbij, die maken het helemaal compleet! Lijkt me echt geweldig wat jullie doen.Hoop dat jullie nog veel mooie dingen ontdekken en in ieder geval heeeeel veel plezier!
    Groeten Stephan
  15. Tonny & Carla:
    29 september 2009
    He meiden fantastische foto's en zo te zien gaat het met jullie ook heel goed dat is pas genieten in het leven.

Groetjes Tonny & Carla
  16. Michiel en Anne:
    helloooo!!!
    genoten van julile foto's zeg!nu ik je zo zie daar rose mis je wel super veel hoor!
    denk je een beetje aan ons hier...
    dikke kux
  17. Gwendolyn:
    30 september 2009
    Jaaa ik heb hem eindelijk bemachtigd, je website ;-) en ik niet eens weten dat ie er al was, foei! Zo te horen en te zien heb je al super mooie weken achter de rug, fijn! Ik leef ook het goede leven in Barcelona, alleen moet er hier ook nog gewerkt worden :( dus jij hebt het beter bekeken. Een beethe afgezaagd maar toch 'geniet'! Liefs
  18. bep en fred:
    30 september 2009
    hoi kim ziet er allemaal goed uit nog veeeeel plezier dikke kus uit en koud nederland
  19. moeke sas!!!!!:
    2 oktober 2009
    hai meiden,
    Volgens de berichten vermaken jullie je uitstekend daar in het verre L A, en ja hoor toch met hollanders feestje gevierd haha, lekker ff hollands gekletst. Nog een paar dagen in L A en dan naar Fiji daar kunnen jullie lekker ff bijkomen van al die steden. We lezen jullie verhaal over LA vast snel. Vele groetjes, liefs, en een poot van kee'rah, het thuisfront xxxx